2011. november 27., vasárnap

Quechua Base Seconds Full - családi kempingsátor - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Quechua Base Seconds Full - Családi Kempingsátor
Technikai információk
Méret és súly - 2, 25 m oldalú, négyzet alakú nappali, 5 m² terület, maximális magasság 1, 90 m. 9, 4 kg.
Hálófülke mérete - Ez a Base Seconds sátor a 2 Seconds sátrak nappalija, melyet hűvös, esős, szúnyogos estéken használhat. Nincs saját hálófülkéje; ezt a funkciót a féltetők alá kapcsolható 2 Seconds sátrak töltik be. Külön kapható a lakótér belsejébe illeszthető, 2-4 személyes hálófülke is.
Nappali és tárolótér - 5 m², 4-6 személy kényelmesen elfér az asztal körül. Tartozék aljzattal. Típustól függetlenül minden Base Seconds, Base Seconds Full, Base Seconds XL sátorral összekapcsolható, így a védett tér 5-ről 10, 15 vagy akár még több m² -re növelhető. Ld. a bemutató videó filmet.
Be- és kijárat - A 4 ajtó közül 2 bejárat, kilátást biztosító ablak vagy átjáró egy másik Base Seconds sátorba. A másik két ajtó átjáró egy-egy 2 Seconds sátorba. Az átjárást egy előtető védi az esőtől, mely, típustól függetlenül, minden 2 Seconds sátor tartozéka ("air", "XL", 1, 2, vagy 3 személyes).
Felállítás/lebontás - 10 másodperc alatt nyílik, 5 perc alatt felállítható, igényei szerint 1 vagy 2 másik 2 Seconds sátorral összekapcsolható. Önhordó szerkezetű (felállítás után is áthelyezhető, illetve szélcsendben cövekelés nélkül is használható, bár a mellékelt 12 cövekkel tökéletessé teheti). 2 perc alatt lebontható a leírás vagy a www. quechua. com oldalon bemutatottak alapján.
Vízhatlanság - Mindegyik Quechua sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² víz alatt tesztelték laboratóriumban és terepen. Poliuretán bevonatú, dupla rétegű poliészter ponyva. Hőragasztott szalaggal vízhatlanított varrások. 2 összekapcsolt Base Seconds sátor vízhatlanságát ugyanilyen körülmények között tesztelték.
Szellőzés - Egy-egy szellőző mind a 4 féltető alatt, 4 zárható, szúnyoghálós ablak, + 1 szellőző a tetőn. A kialakításnak köszönhetően jól szellőzik és alacsony a páralecsapódás mértéke.
Rudazat - Rendkívül törésálló, tömör üvegszálas rudazat.
Cövekek - Az 5 mm átmérőjű galvanizált acél nem görbül el.
Tároló huzat - 85 cm átmérőjű, 10 cm vastag korong. Cipzár nélküli, praktikus huzat, 2 fülénél fogva alkalmanként szállítható.  
UV védelem - Sátorszöveteink az UVB sugarak több mint 98%-át, az UVA sugarak 80-95%-át felfogják. Ha napközben is a sátorban tartózkodik, ne feledje, hogy a nyitott ajtón is nagy mennyiségű UV sugárzás verődhet be.
Ajánlott: vándortáborozáshoz, 4-6 személy részére. Nappalinak használható, összekapcsolható 2 Seconds sátrakkal.
Összetétel: poliuretán bevonatú, dupla rétegű poliészter ponyva, légáteresztő poliészter hálófülke, polietilén alj, tömör üvegszálas rudazat.
Kezelési útmutató:
1. TISZTÍTÁS: szükség esetén szappanos vízzel tisztítható (folyóvízzel öblíthető). Utána teljes szárítás szükséges.
2. GYANTAFOLT: nehéz tisztítani, száradás után óvatosan lekaparható, ha egy jégdarabot az anyag másik oldalára szorít: a viasz törékenyebbé tehető, könnyebb leszedni.
3. TÁROLÁS: használat vagy tisztítás után csak teljes száradás után csomagolja el, hogy megelőzze a penészfoltok és kellemetlen szagok kialakulását.


Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 15:58
. Quechua Base Seconds Full - családi kempingsátor - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Fontos